Laat hier je gegevens achter en ontvang onze digitale nieuwsbrief vol met interessante wijntips, trends, promo's, wedstrijden, uitnodigingen voor onze openflesdagen en zo veel meer.
Lichtroze met reflecties van licht goud. De kleine “roze parels” (perles roses) komen langzaam naar de oppervlakte en creëren er een karakteristieke kroon. De eerste indruk is zeer aangenaam, met verfijnde en licht aroma’s . In de mond smaakt deze cava vol en romig, met een elegante en lange afdronk. Door Robert Parker uitgeroepen tot beste rosé cava van Spanje in 2010.
In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fijn en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma’s van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend.
Goudgele kleur met amber schakering. Na enige lucht komen aroma's van vers gebak en licht geroosterde tonen naar boven die zich harmonisch laten begeleiden door citrustoetsen en een fijne, ziltige kruidigheid. Heerlijk levendig en weelderig mondgevoel. Onmiddellijk worden onze speekselklieren en smaakpapillen beroerd. In de finale komen complexere tonen naar boven. Vergeet al die Champagnes van zogezegd betrouwbare weduwes ...
Goudgele kleur met bronzen reflecties. Complexe neus met noties van verse noten, gebak en gekonfijt fruit gevolgd door een vleugje tabak en eucalyptus. Rijk aromatisch karakter dat een breed smaakspectrum bespeelt. In de mond komen meer belegen tonen als honing en veldbloemen naar boven. In de afdronk mooi evenwicht tussen rijpere tonen en een frisse, strakke structuur. Deze 'Vin Gourmand' is een prachtig alternatief bij eten voor de klassieke, 'stille', witte wijn.